Не е за вярване: Вижте шокиращо разкритие за Стефан Данаилов и Койна Русева!

Не е за вярване: Вижте шокиращо разкритие за Стефан Данаилов и Койна Русева!
Гласувайте за статията

Стефан Данаилов и Койна Русева имат общо минало!

Две от големите ни звезди в театъра и киното се познават от 30 години. Стефан Данаилов и Койна Русева са сред онези, чийто животи са се преплитали в миналото.

Стефан Данаилов и Койна Русева

Стефан Данаилов и Койна Русева се познават от 30 години

Двамата се виждат за първи път през 1988 г., когато Ламбо вече е преподавател във ВИТИЗ, а блондинката кандидат-студентка. Великият актьор обаче не оценява достатъчно таланта на бъдещата си колежка и я къса във втория кръг.

Това не отказва Койна Русева от актьорството. На следващата година тя отново се явява на изпит и този път талантът й бива оценен подобаващо. Прави го Крикор Азарян, чийто клас завършва през 1993 г.

„След години със Стефан Данаилов се видяхме и той се удари в главата, че ме е изпуснал.“ – разкрива днес Койна.

Тя успя да направи завидна кариера не само в театъра, но и в киното, и в телевизията. В момента се снима в сериала „Скъпи наследници“, а във визитката си има хитови филми като „Love.net“.

Не е ясно какво не е видял у нея Ламбо, за да не я поиска в екипа си. Има вероятност просто година по-рано да не е била толкова добре подготвена за ВИТИЗ.

Факт е, че Стефан Данаилов е правил и немалко грешки при оценяването на талантите в академията. Изпускал е и много други стойностни актьори, освен Койна Русева.

Към днешна дата двамата вече са забравили изцяло за неприятната случка отпреди 30 години и са в отлични взаимоотношения. Нищо чудно да ги видим някой ден и в общ филм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар