Джулиана Гани показа най-сладкия си „кекс“: Плеймейтката изпоти всички с тези СНИМКИ!

Джулиана Гани показа най-сладкия си „кекс“: Плеймейтката изпоти всички с тези СНИМКИ!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани се показа като богиня в интимността за пореден път!

Плеймейтката Джулиана Гани винаги е била провокативна и тя го доказа отново. Новите снимки, които си пусна в мрежата, са наистина невероятно сексапилни, защото показват нагледно как силиконката меси „кекс“.

Тя самата е писала, че не става въпрос за кекс, а за нещо друго. Разбира се, намекът е свързан със секс, което е видно и от самите фотоси.

„Така готвим ние, а вие?? Повярвайте, така е най-вкусно. И това, което виждате, съвсем не е КЕКС :)“ – написа силиконката в мрежата.

На снимките Джули очевидно е със съпруга си Станимир Ташев. Двамата са женени от лятото и се наслаждават на една споделена любов.

Те имат намерение да правят още една сватба, на която вече да присъстват и неговите родители, но все още не е ясно кога ще я осъществят. Със сигурност с подобни провокативни фотоси не се харесват много на майките и бащите си, но вече са големи хора и могат да взимат самостоятелно решения.

Едва вчера Джулиана Гани и Станимир се върнаха от почивка в Монако, а вече месят „кекс“ пред всички. На това се казва истински разкрепостени хора.

Плеймейтката има и такъв външен вид. Тя е изключително направена и поддържана жена, което дори дразни някои, но не и повечето мъже.

Вижте снимките, които могат да подлудят доста хора!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар