Жесток удар по гаджето на Преслава: Данъчни и прокурори го погнаха, ще влезе ли в затвора?

Жесток удар по гаджето на Преслава: Данъчни и прокурори го погнаха, ще влезе ли в затвора?
Гласувайте за статията

Павел на Преслава си навлече сериозни главоболия! Може да попадне зад решетките?

Жесток скандал назря с бизнеса на Павел Лазаров. Гаджето на Преслава попадна под ударите на НАП и прокуратурата, пише в. „Таблоид“.

Преслава и Павел Лазаров

Павел на Преслава го закъса със закона, ще има ли фатални последици?

Оказва се, че Павката е погнат в акцията „Лукс“, разпоредена от главния прокурор Сотир Цацараов. Търси му се сметка за това как е придобил огромен апартамент в София и два чисто нови автомобила.

Към възлюбения на Преслава се търси отговорност за милион и половина лева. 900 бона от тях са били броени от него за огромен апартамент в Южна София, а останалите за Мерцедес и Бентли.

Павел твърди, че всичко това е било загубено чрез доходите от неговия бизнес със земеделски земи. Той стопанисвал няколко района около Мездра и дори усвоявал някои европейски субсидии.

Подозренията на разследващите обаче са, че това е само параван на Павката и екипа му за укриване на истинската им дейност, а именно търгуване с наркотици. Това обаче засега остава само предположение.

Преслава все още не е дала изявление по случая. Възможно е и самата тя да му помогне, като обяви, че му е заела част от въпросната сума.

Преси изкарва предостатъчно. Само за едно участие тя прибира поне 7 бона. Затова може да скрие всекиго зад себе си, стига да пожелае.

Певицата и Павел са заедно от около година. Има слухове, че двамата чакат дете. Ако това е вярно, то няма да е никак приятно бащата да влезе в затвора, накъдето се е запътил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар