Признанията на Александър Кадиев втрещиха всички: Никой не очакваше това от него!

Признанията на Александър Кадиев втрещиха всички: Никой не очакваше това от него!
Гласувайте за статията

Александър Кадиев разтърси всички с това, което сподели в ефир!

Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев предизвика истински шок у мнозина с това, което призна. Той разкри някои покъртителни истории за себе си, които действително могат да смаят всекиго, научи Kliuki.bg.

Александър Кадиев

Александър Кадиев скандализира обществото с нова порция шок от миналото си

Първото нещо, което шокира аудиторията, е свързано с хлебарка. Сашо е дъвкал насекомото няколко секунди, преди да узнае, че се намира в устата му.

„Както си играех и така до мен имаше чаша с вода. Отпих си и по едно време усещам, че нещо ми мърда в устата. Веднага изплюх, а то… огромна жива хлебарка! Свести се и избяга, пък аз продължих да си играя.“, скандализира Кадиев.

На следващо място актьорът предизвика изненада с първия си секс. Оказва се, че такъв не е имало, защото не е успял да вдигне „самолета“.

„Ми… аз нямах първи секс, защото не можа да ми стане. Беше пълен провал, та спокойно мога да кажа, че аз не съм имал първи секс, просто защото секс нямаше. Аз започнах от втория.“, уточни той.

Големият шок обаче дойде от разкритието му за отношенията му с майка му. Катето Евро и до днес влизала в банята да му търка гърба.

„Ноктите обаче отказва да ми реже.“, допълни тв водещият.

Всички тези признания на Сашо Кадиев за пореден път доказват неговата странност. Определено не й е лесно на Таня Тончева да живее с човек като него, но връщане назад няма, защото двамата вече имат своя дъщеричка, кръстена Екатерина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар