Удар за Светлана Василева, Гущеров й отнема джипа! Още не го е платил, ще го връща

Удар за Светлана Василева, Гущеров й отнема джипа! Още не го е платил, ще го връща
Гласувайте за статията

Светлана Василева получава неочакван удар от Християн Гущеров!

Приказката за Светлана Василева може да свърши по възможно най-лошия начин. Християн Гущеров е на път да я унизи брутално, твърдят запознати.

Светлана Василева и Християн Гущеров

Гущеров взима джипа на Светлана Василева

Оказва се, че джипът, който бизнесменът подари на Гонзовица, може да й бъде отнет, пише в. „България днес“. Това е нещо, което би разбило блондинката, която се води като голяма почитателка на материалните неща.

Автомобилът все още се подвизава по улиците с временни номера, а по закон тези временни номера трябва да изчезнат не по-късно от един месец. Този месец е почти изтекъл, което говори, че Гущеров няма никакво намерение да го взима.

Джипът е закупен на лизинг и се води на една от фирмите на Християн. Все още обаче не е минал регистрация в КАТ и не е платено каското му, а това ясно подсказва какво е бъдещето му.

По всичко личи, че колата ще бъде върната на автокъщата, от която е взета. Това означава, че Светлана Василева ще остане без личен автомобил.

Не е ясно защо Християн причинява такова унижение на своята любима, но се предполага, че в дъното на всичко е баща му. Добромир Гущеров е твърдо против връзката на сина си със Светла и това е известен факт от много време.

Светлана Василева я грози същата съдба като тази на Мария, която остана без джип след развода си. Плеймейтката видимо се е запътила именно натам.

Светските персони вече обсъждат, че щом колата още е с временни номера, то няма никакъв шанс да остане в притежание на бившата брадърка и ще бъде върната. Нещо, което ще я унизи брутално.

джип

Ето го джипа

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар