Ужас за Мария Илиева: Родителите на Георги не искат да чуят за бебето, даже още не са го виждали!

Ужас за Мария Илиева: Родителите на Георги не искат да чуят за бебето, даже още не са го виждали!
Гласувайте за статията

Мария Илиева живее в кошмар след раждането на първото си дете!

Вместо бебето й да затопли отношенията й с родителите на мъжа й, то ги охлади. Мария Илиева трябва да търпи сръдните на Иван и Даниела, пише в. „Галерия“.

Мария Илиева и Георги Михайлов

Мария Илиева не получи благословията на родителите на Георги

Причината за всичко е името на бебето, което бе кръстено Александър. То не получи името на бащата на Жоро, а получи ничие име, което обидило жестоко свекърите на певицата.

Майката на Георги изживявала най-тежко случилото се. Тя много искала внукът й да се казва Иван – на съпруга й. Ако не е така, поне на сина й искала да бъде кръстен, но уви.

„Да го беше кръстила поне на Георги – нали сега така е модерно, да взимат името на бащите си. А то – Александър, на никого. Комшиите вече ме говорят.“ – вайката се Даниела пред най-близките си.

Заради всичко това родителите на Георги все още изобщо не са виждали внучето си. То се роди в София, а те са в Белгия.

Очакваше се веднага да хванат първия полет и да дойдат в България да се запознаят с малкия Сашко. Това обаче не се случи, тъй като са жестоко обидени от името на своя наследник.

Така отношенията на Мария Илиева с тях още повече са се усложнили. Те и без това не я одобряваха за своя снаха, тъй като е много по-възрастна от сина им, а сега най-вероятно са направо бесни на певицата.

От всичко това губещ е най-вече Георги Михайлов, чиито щастливи дни сякаш вече са свършили. Предстоят му много проблеми за това, че не тропна като мъж по масата и не каза как да се казва синът му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар