Камелия призна: Ужасът отново ме връхлетя! (Какво става с певицата+подробности)

Камелия призна: Ужасът отново ме връхлетя! (Какво става с певицата+подробности)
Гласувайте за статията

Камелия наскоро изживя позабравения ужас

Камелия винаги е била свободолюбива и широко скроена. Но наскоро отново била връхлетяна от паник атаките. Поп фолк дивата доказа, че не се страхува, като напусна фирмата-майка „Пайнер”. И вече толкова години има успешна певческа кариера. Вече 20 години сексапилната поп фолк дива е с любимия си Цветин.

Камелия

Камелия не може да се отърве от ужаса

Двамата са заедно навсякъде и любовта им е безоблачна. Обичат се, макар че в началото на връзката им имаше доста сътресения.

Наглед наперената и устата чалгарка обаче още е ужасена от внезапно връхлитащите я панически атаки. Наскоро те пак я „ударили”, въпреки че мислила, че повече няма да се завърнат.

Блондинката не успявала да укроти тласъците на тялото си, щом се качи на самолет. Първият път за нея бил жив ужас.

„Помня като днес първия път, когато се качих на самолет. Не знаех какво ще последва. Само като се издигна се разпищях, не знаех къде се намирам. Буквално се тресях от ужас, всичко в мен трепереше.

В един момент съм изгубила съзнание и припаднах. Като се свестих, първото нещо, което видях бе лекаря и уплашеното лице на Цветин”, още не може да се отърси от кошмара певицата.

Гласовитката от Чипровци отключила проблема преди няколко години от страх от смъртта. Това се случило след като баща й починал. Като реакция, на нервна почва, дошли и паник атаките.

Месеци след първата криза се чувствала повече от добре и нямала никакъв изглед да изживее повторно ужаса. Но когато се повторил кошмара, малко преди полет за участие в чужбина, Камелия решила да не се оставя на случайността. Тя потърсила помощ от специалист и резултата бил повече от отличен.

Според психолозите паник атаките са последствие от не излекувана депресия. А блондинката изживяла подобна след смъртта на татко си, с когото била много близка.
Сега Камелия вече иска да става майка. Поп фолк дивата има няколко спонтанни аборта, затова решила да забременее ин витро.

Именно страха от това, че няма да успее, отключила отново паник атаките й, коментират запознати.Въпреки това звездата била категорична, че ще се пребори за мечтата

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар