Най-срамното разкритие за Лео Бианки: Италианецът втрещи всички!

Най-срамното разкритие за Лео Бианки: Италианецът втрещи всички!
Гласувайте за статията

Лео Бианки се оказа не това, на което мнозина се надяваха!

Въпреки че Лео Бианки се ползва с голяма любов в България, той не е от най-умните и начетени хора. За това говори фактът, че има едва основно образование, пише в. „Галерия“.

Лео Бианки

Лео Бианки се оказа необразован

Леонардо е изоставил училището в Италия на едва 15-годишна възраст. Тогава решил, че от залягане над учебниците и книгите няма голяма полза, а трябва да изкарва пари.

Първоначално започнал като раздавач на флаери по автомобили и домове. За това получавал по едва 5 евро на ден, но обърнати в лири, понеже тогава еврото още не било навлязло на Апенините.

Не след дълго Лео Бианки успял да си намери по-хубава работа. Той се уредил като готвач в ресторант, където надникът му възлизал на около 25 евро.

Малко по-късно срещнал Лучия, за която днес е женен. Двамата решили да емигрират от Италия, тъй като не виждали никаква перспектива там.

Избрали България за своя дестинация, но и това им приключение не започнало много добре за тях. Първоначално си намерили работа в ресторант в Созопол, но там не успели да спестят нито лев.

Когато започнали да се отчайват и да мислят за връщане в родината, Лео Бианки направил отчаян опит да пробие у нас и най-накрая успял. Той се записал на кастинг за „Биг Брадър 2“ и именно там му изгря звездата.

След шоуто за Лео вече беше значително по-лесно. Всички го познаваха и така успя да завърти ресторантьорски бизнес, а и да пробие в музиката.

Всичките му успехи обаче не могат да заличат големия срам, че няма средно образование. Отскоро е член на журито на „Мастършеф“, а се оказа необразован.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Най-срамното разкритие за Лео Бианки: Италианецът втрещи всички!”

 1. Емануела

  февр. 08. 2018

  Ами не е лошо момчето, даже.е симпатяга, но е далеч от гурме кухнята и стандартите за шефско готвене, не е и инаф образован,камо ли за стандартите на класната европейска кухня и не е ясно тогава как ще е съдия в мастер шеф?
  Кой го номинира при пложение, че имаме толкова образовани и квалифицирани готвачи, с признание от чуждестранни академии!
  Май някой роден Бай Ганьо(меко казано) да не казвам Бай.“. е кеш оутнал от тази селска далАвера

 2. Звездата

  мар. 06. 2018

  Не виждам, какво толкова в този факт???? Когато имаш кой знае какво образование, ти трябва с него да се развиваш. В днешно време куцо и кьораво има куп дипломи, а няма и грам акъл в празната си глава! Не Ви прави чест да пишете подобни глупости…..Този човек е постигнал много повече отколкото болшинството, изкарали дипломите си в по кафетата и в креватите на преподавателите си. Да не говорим, че всеки може да извади 2000 лв и да си купи МИЗЕРНАТА ДИПЛОМА.. Вместо да подкрепите човека, че дава работа на сънародниците ви и си плаща данъците тук – вие го плюете …… ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ СТЕ

Добавете коментар