Йоана Буковска: „Откраднат живот” едва не съсипа брака ми! (Ето защо се отказала от сериала)

Йоана Буковска: „Откраднат живот” едва не съсипа брака ми! (Ето защо се отказала от сериала)
Гласувайте за статията

Йоана Буковска още не може да се отърси от смъртта на героинята си

Йоана Буковска тъжи за нейната Виолета Захариева в хитовата лекарска поредица „Откраднат живот”. Припомняме, че шефката на лабораторията в болница „Св. Кирил” почина от рак в четвъртия сезон на топ сериала.

Йоана Буковска

Йоана Буковска е съсипана след „Откраднат живот“

Звездата от „Дунав мост” признава, че в ролята си е вложила цялата душа. Тя приела твърде лично ролята, защото майка й също умира от тежката болест.

Липства й снимачния делник, героите и най-вече колегите, с които се разбирала превъзходно. Но е и доволна от развоя на нещата.

„Няма да крия, че в тази роля вложих не само душата, но и сърцето си. Спях по три-четири часа в денонощието. Бях като обсебена, като зомбирана. Само за това мислех, само за това говорих в къщи. В един момент осъзнах, че съм загърбила най-близките си хора.

Стана така, че полека-лека се отчуждавахме с мъжа ми. Децата също не ме виждаха. Бракът ми бе на кантар, видях това и осъзнах, че трябва да спра”,признава актрисата.

Според слуховете мъжът й, бизнесмена Иван Давидов дори в един момент заплашил, че ще се изнесе от дома им. Децата й, близнаците Любомир и Вяра, също много страдали за майка си, като почти не виждали. Това я накарало да сложи край и да се съгласи героинята й в „Откраднат живот” да умре.

Актрисата често повтаря, че с Иван имат специална връзка. Той винаги я подкрепял и при всеки по-значим повод в професията-награда или премиера, я изненадвал приятно с подарък или екскурзия.

Половинката й е шеф на софийския офис на австрийската фирма „Хюмън дайнамикс“. Тя се занимава с консултански услуги в държавната администрация.

За актрисата това е втори брак. Преди години тя бе омъжена за покойния вече Чочо Попйорданов.

“Самата ми връзка с Чочо беше знак от съдбата. Тя ме накара да порасна набързо, като се сблъсках челно с всички очарователни и опустошителни неща в мъжката природа. Не беше грешка, а урок – един от най-важните в живота ми”, признава Йоана Буковска.

Тя не крие, че има нови творчески проекти. Но е обещала на семейството си, че повече няма да ги оставя на заден план.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар