Петко Димитров бесен: Неговата Яна му спретна ужасен номер! (Ще й прости ли)

Петко Димитров бесен: Неговата Яна му спретна ужасен номер! (Ще й прости ли)
Гласувайте за статията

Петко Димитров е бесен на половинката си

Петко Димитров не може да се побере в кожата си. Успешният бизнесмен не иска да повярва, че подобен номер може да му спретне неговата любима съпруга Яна. Кръшната танцьорка хлътнала по гъвкав младеж, който посещавал нейните уроци по танци.

Петко Димитров е съсипан от Яна

Петко Димитров обожава половинката си и е готов на всичко, за да е щастлива. Носи я на ръце, като кралица, твърдят и близки до звездното семейство. Красавицата го дари с двама сина и това е най-голямото богатство на ресторантьора.

Бизнесът му вървял повече от прилично, децата му също се радвали на добро здраве и отлични грижи. За да започне работа шампионката по танци, бизнесмена й уреди спортна зала, където да учи деца и възрастни на изкуството на танца.

Но от половин година един от учениците на хубавата Яна, млад левент, доста й обемал вниманието. Висок и строен, мургавелкото бил по-скоро латино тип, по който красавицата си падала. Това достигнало до ушите и на 43-годишния собственик на нощни клубове.

Прекалено зает да управлява заведенията си, Петко Димитров повече отсъствал от дома си и това наранявало съпругата му. Въпреки че бизнесмена винаги намирал начини да се реваншира, като двамата не спират да обикалят света и да релаксират на райски дестинации.

Освен това в отглеждането на децата им й помагали две детегледачки. Но при тях оставал и сина на Петко от първия му брак с водещата Мария Игнатова. Домакинските и майчини задължения вече идвали малко в повече на кръшната танцьорка и тя започнала да търси емоции извън дома си, подозират близки до ресторантьора.

Бизнесменът бил доста ревнив. И според клюките тази била причината той да се раздели и с първата си жена Мария Игнатова. Затова той деликатно подсказал на Яна, че не иска въпросния мъж да й бъде повече ученик. Майката на двамата му сина все още не е натирила младока.

Не се знае какво ще е продължението на екшъна, но най-вероятно танцьорката ще се подчини на мъжа си и ще предпочете благинките и лукса, вместо да „гони дивото”. Това подозират всички, които познават половинката на Петко Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар