Анелия изживя най-големия си кошмар: Хвана гаджето си с друга!(Ето коя е по-младата й колежка)

Анелия изживя най-големия си кошмар: Хвана гаджето си с друга!(Ето коя е по-младата й колежка)
Гласувайте за статията

Анелия е разбита

Анелия хвана най-голямата си любов да мачка чаршафите с друга. Певицата бе запленена и лудо влюбена в гаджето си. Хитовата изпълнителка винаги е давала вид на самостоятелна и борбена жена. Брюнетката често казваше в интервюта, че е „по-добре да си сама, отколкото зле придружена”.

Анелия

Анелия е ужасена от това, което й спретна гаджето й

И твърдеше, че мъжете бягат от нея, понеже е силна и самостоятелна. Но това не се оказа напълно вярно. Защото от две години тя е зашеметена от любов към женен мъж. Баровецът е и баща на две деца. Анелия хлътнала по него като ученичка, но той не бил съвсем запленен от нейния чар.

След Коко Динев, звездата на поп фолка имаше няколко връзки, които приключваха скоропостижно.Изпълнителката така обаче полудяла по столичния бизнесмен, че била готова да прави всичко, което поискал от нея.

Тя хуквала посред нощ, за да се срещне с него, стига той да пожелаел. Срещала се с него по хотели и кръчми, но винаги когато той бил свободен.

Близките са в шок от промяната й. Анелия обаче очаквала богаташа да се разведе и заведе до олтара. Карала се с всички свои колежки, въпреки че той флиртувал с тях дори и пред очите й. Все пак окованият в брачен хомот умеел да я поглези.

Според клюката той финансирал някои от нейните музикални проекти. Освен това й помогнал финансово и за палата й, в „Драгалевци”, в който певицата се премести наскоро. Сагата със строителството му продължи с години заради некоректни строители, но любовника намерил читави майстори, които да завършат започнатото.

Но Анелия най-после прогледнала и разбрала, че той е шавлив и не му стига една жена. Защото го хванала на калъп в хотелската стая, където преди ходел често с нея.Поп фолк дивата пипнала прелюбодееца с нейна, по-млада колежка от „Пайнер”.

Която имала амбицията да атакува върха и търсела помощта на имотни чичковци. И той щедро й я предложил. Дали обаче изпълнитнелката наистина ще отрезнее или отново ще се опита да игнорира изневярата му, питат се роднините й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар