Жената на Стефан Шарлопов с покъртителни разкрития за смъртта му!

Жената на Стефан Шарлопов с покъртителни разкрития за смъртта му!
Гласувайте за статията

Стефан Шарлопов не си е отишъл случайно!

Бизнесменът Стефан Шарлопов вече го няма, а близките му не спират да търсят причината за внезапната му смърт. Най-шокиращата такава е търсена от съпругата му, която счита, че всичко е дело на пъклен план.

Стефан Шарлопов

Смъртта на Стефан Шарлопов не е случайна?

40-годишната Бояна е на мнение, че съпругът й си е отишъл вследствие на черна магия. Няколко седмици преди голямата трагедия врачка я предупредила, че на мъжа й има направена магия за смърт от известен ходжа. Тя споделила с бизнесмена, но той й се развикал, че вярва на глупости, пише в. „Уикенд“.

В крайна сметка обаче Стефан Шарлопов днес е мъртъв и думите на врачката вече не звучат толкова нелепо. Той си отиде съвсем внезапно, като все още лекарите не могат да заключат какво го е повалило.

„Стефан беше много здрав – хранеше се умерено, спортуваше, никога не е имал наднормено тегло, не взимаше лекарства. Преди два месеца бе на цялостен медицински преглед – всичко му беше в ред.” – разказва Бояна, която все още е в шок от случилото се.

В неделя срещу понеделник той се почувствал зле. Премерил си кръвното, било високо. След това си легнал да се успокои и на сутринта така и не се събудил.

Тялото намерила именно жена му. Тя не успяла да го събуди, притеснила се, че е много студен и звъннала на „бърза помощ“.

Предполагаемата магия на Стефан Шарлопов е била направена от ходжа, на когото са били броени 50 бона от конкурент в бизнеса. Не е известно обаче кой е толкова жесток, че да си разчиства сметките така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар