Камелия шашна всички с това разкритие: Ето с какво шокирала Пайнера! (още подробности)

Камелия шашна всички с това разкритие: Ето с какво шокирала Пайнера! (още подробности)
Гласувайте за статията

Камелия успяла да събере очите на Митко Пайнера с думите си!

Златната рибка, русата изкусителка или както там я наричат – Камелия направи неочаквани разкрития за миналото си. Далеч преди да стане звезда на поп фолка.

Камелия

Камелия успяла да вземе акъла на Митко Пайнера още в самото начало

Както знаем, певицата е родом от малкото градче Чипровци и се гордее с произхода си. Тя и до днес се връща там при всеки удобен момент, а и помни отлично старта на кариерата си на изпълнител.

Оказа се, че макар да не е била известна, Камелия се е чувствала повече от прекрасно, пеейки в кръчми и селски ресторанти.

„Пеех си в оркестър, изкарвах си пари, имах си свобода и чудесно се чувствах“, категорична е певицата. Която обаче дължи славата си само и единствено на фирма Пайнер. Колкото и да са се влошили отношенията й с Митко Димитров към днешна дата.

Ками разказа, че майка й била тази, която я бутала и ръчкала да се представи в димитровградската компания. Карала я да звъни там постоянно, а Камелия все отлагала. Докато родителката й сама не набрала номера един ден и й подала слушалката.

„Казах: „Здравейте, обажда се едно момиче… Аз съм като Лепа Брена, но малко по-ниска“, смее се Камелия. И признава, че с тези думи направо е скрила топката на собственика Митко Пайнера.

В началото обаче била твърде плаха и несигурна в себе си и това, което прави. Чувствала се някак не на мястото си.

„Толкова много се срамувах, че ми трепереше гласът. Може и да не ви се вярва, но почти винаги съм била страшно притеснителна и свенлива. Чак, когато срещнах Цветин по-късно, той ми вдъхна вяра в себе си и кураж. И ме научи да преодолявам стеснението, за да мога да се раздам докрай на сцената“, спомня си Камелия.

Която днес за пореден път ще бъде ментор на изгряващите звезди във формата „Гласът на България“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар