Салма Хайек втрещи Опра с чудовищни разкрития за Харви Уайнстийн! (виж какво разказа)

Салма Хайек втрещи Опра с чудовищни разкрития за Харви Уайнстийн! (виж какво разказа)
Гласувайте за статията

Салма Хайек сподели нечувани досега за нея кошмари с продуцента!

Красивата латино актриса Салма Хайек даде шокиращо интервю пред Опра Уинфри. В което разкри неподозирани до момента и чудовищни истини за себе си. И за сексуалния тормоз на продуцента Харви Уайнстийн.

Салма Хайек

Салма Хайек направи чудовищни признания пред Опра Уинфри

Салма призна, че се срамува от това, че е проявила страх и не е взела участие в първия материал на Ню Йорк Таймс по темата за извращенията на Уайнстийн. Сега обаче го направи и то по-цветущо и искрено от всякога.

„Каза ми, че иска да ме убие. Той каза на Джули Таймор – режисьорката на филма Фрида: Ще счупя капачките на коленете на тази п**ка. Не знам колко пъти казах „Не!“ на Уайнстийн. Да ме гледа гола, да го гледам гол, да му правя орална, да ми прави…“, спомня си ужасената все още Салма Хайек.

След отказа й продуцентът не спирал да я преследва и да я тормози психически. Заявил й на няколко пъти, че ще я убие, ще я ликвидира. Само вътрешната й сила я спасила да не откачи.

„От Ню Йорк Таймс се свързаха с мен, за да стана част от първата им статия и по това време вече се беше вдигнал шум. Аз започнах да плача, когато ме помолиха и в крайна сметка не го направих. А след това се почувствах засрамена, че бях страхлива.

Подкрепях жените две десетилетия, но бях страхлива. Когато информацията за Харви излезе наяве, бях засрамена, че не бях казала нищо. Но чувствах, че болката ми е толкова малка в сравнение с всички други истории“, заяви Салма Хайек.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар