Супер бърза! С диетата на Емилия топим 7 килограма само за 3 дни! (Прави я за спешно отслабване)

0

Емилия изглежда направо зашеметяващо

Емилия роди две деца на бизнесмена Коко Динев и бързо се върна на сцената. Нейните фенове бяха удивени от скоростта, с която певицата се върна към перфектната си форма.
Но наскоро фолкаджийката разкри тайната си диета. Тя е за спешно и бързо отслабване!

Емилия
Емилия е във форма с тази супер диета

Другото условие е, че се прави само три дни. Такава е продължителността на тази диета, с която се отървавате от цели седем излишни килограма. Разбира се, това зависи от индивидуалното ви тегло и килограмите, които имате над нормата.

Колкото и да искате и имате да сваляте обаче, никога не правете диетата повече от три дни, за да не си навредите на организма. Тя е доста сурова и се прилага само в екстремни случаи, е съвета на чаровната Емилия.

Освен, че ще ви втали скоростно, тази диета ще изчисти всички вредни шлаки и токсини от тялото ви. По време на спазването й обаче не бива да приемате нищо друго, освен това, което се препоръчва в нея.

Продуктите са следните – килограм и половина кисело мляко и един килограм цвекло. Червеното цвекло се вари и се разделя на три части. А киселото мляко трябва да е с възможно по-ниска масленост.

Поп фолк певицата хапва тези продукти разделено през деня. Но има и друг вариант, да се направи коктейл от хранителните вещества.

В този случай се пасира червеното цвекло и се разбърква с млякото в блендер. Вкусно се получава, но не бързайте да го изпивате, защото количеството е за целия ден, е препоръката на звездата на „Пайнер”.

Освен него е добре да пиете поне два литра вода за 24 часа, за да може организмът ви да не се обезводни. Както и да го активирате да изхвърли сам вредните вещества.

След трите дни на тази диета стартира захранването. В него включваме риба, варено и не тлъсто месо, и малко плодове, като ябълки и цитруси. По-късно идва ред на зеленчуците и салатите. Ефектът е наистина невероятен, това личи от фигурата на Емилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.