Удар по Румен Радев: Дъщеря му го злепостави жестоко!

Удар по Румен Радев: Дъщеря му го злепостави жестоко!
Гласувайте за статията

Румен Радев има да бере ядове с щерка си!

Президентът Румен Радев има сериозен повод за притеснение. Причини му го дъщеря му, която се движи в лоша компания, пише HotArena.net.

Румен Радев и Дарина

Дъщерята на Румен Радев е с лоши приятели

Оказва се, че Дарина има за приятели хора, които пушат марихуана. Нейните най-добри приятели били три момчета и две момичета. Едно от момчетата вече се е похвалило в социалната мрежа, че се дрогира от време на време.

Това е удар по Румен Радев и бившата му съпруга. Двамата не са възпитавали Дари да дружи с такива хора и затова се очаква да се опитат да я откъснат от тази компания.

Не се знае дали самата президентска щерка не употребява марихуана, но не е изключено. Тя вече се показа като бунтарка, правейки си много татуси по тялото.

В днешно време пушенето на марихуана е като пиенето на вода за тийнейджърите. Всеки втори е употребявал поне веднъж през живота си, което е наистина много неприятна статистика.

Децата на президента от първия му брак се водят като доста скандални. Преди година синът на ген. Радев бе замесен в бой, но по-късно се разбра, че не е бил пряк участник в мелето, пише в. „Ретро“.

Най-вероятно Дарина ще бъде принудена да си търси нови приятели, за да не продължава да злепоставя баща си. Очаква се новата й компания да бъде факт до края на настоящата учебна година.

Успехът на момичето в училище също не бил изряден, което говори, че явно наистина компанията й й влияе зле. Намесата на родителите й е наложителна в случая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Удар по Румен Радев: Дъщеря му го злепостави жестоко!”

 1. 0897546360 Павчо

  февр. 09. 2018

  Лошо много лошо е децата или както в случая дъщерята на действащ президент да се показва като бунтарка и да има приятелки които казват,че пушели марихуана!То пушенето не е гот и въобще не трябва да се учат младите да пушат ама какво да се прави всичко е до възпитание.Предишния президент загуби сина си“.Продаде“тоест приобщи българия към капиталистите НАТО.Преди тридесет години учехме в училище,че САЩ са загниващи капиталисти роб-феодал и т.н.Тогава градихме социализма и всички бяхме добре за всички държавата осигуряваше работа и заплата а сега глад и мизерия отникъде никакви пари за бедните от народа а богатите са капиталисти и си живеят живота нехаят за бедния гражданин Това не го знаят децата и те се делят на бедни и богати бе живота се промени много в Русия си е по старо му пенсия 60г а тук 65г защо ни тормозят тия американци?Сега чета,че децата на ген.Радев са били доста скандални защо не ги е възпитавал хмм странно военните са дисциплинирани хора и аз съм бил в казарма сега днешната младеж е разпасана работа бе дано да се оправят работите действащ президент да има проблеми в семейството си не е хубаво за държавата.

 2. Иванка Ставриева

  февр. 10. 2018

  СПРЕТЕ С ПРОВОКАЦИИТЕ КЪМ РУМЕН РАДЕВ, ВИЕ ДОЛНИ ГРАФОМАНИ И СЕ НАСОЧЕТЕ ПОВЕЧЕ КЪМ ТОВА, ОТКЪДЕ ИМА ТЕЗИ НАД ТРИ МИЛИОНА ДОЛАРА ДЪЩЕРЯТА НА БОРИСОВ ЗА АВТОМОБИЛА, С КОЙТО Е БИЛА АРЕСТУВАНА ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ В АМЕРИКА !
  СПОМНЕТЕ СИ НЕЩАСТНИ ДЖЕНДЪРИ, ЧЕ НА ДЕЙВИД КАМЕРЪН БЕШЕ ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ ЗАТОВА, ЧЕ Е ИМАЛ 20 000 ЕВРО В ОФШОРКА, КОЕТО НЕ СЪВПАДА С ВРЕМЕТО ПРЕЗ КОЕТО Е БИЛ ПРЕМИЕР НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, НО
  ВЪПРЕКИ ЧЕ СЛУЧАЯТ Е РЕГИСТРИРАН В МИНАЛОТО МУ, ТОЙ БЕШЕ РАЗОБЛИЧЕН !

Добавете коментар