Виктор Николаев нанесе най-голямата рана на Людмила: Тя се унижи три пъти и накрая го напусна?

Виктор Николаев нанесе най-голямата рана на Людмила: Тя се унижи три пъти и накрая го напусна?
3 (60%) 1 vote

Виктор Николаев жестоко нарани майката на дъщеря си

Виктор Николаев може да се окаже сам. Водещият на „Здравей, България” по Нова телевизия бяга като дявол от тамян от обвързване. Роденият в Разград телевизионер не искал и да чуе за сватба.

Виктор Николаев

Виктор Николаев е в дълбока депресия

Радио журналистката Людмила, с която 38-годишният телевизионер живее повече от десетина година, три пъти му предложила брак. Първият път, когато забременяла.

После, в родилното и наскоро отново. Дори дъщеря им Дара пожелала да им стане шаферка. Но Виктор Николаев винаги намирал начин да отклони предложенията й.

Людмила го предупредила, че четвърти път няма да има. Дала му време да си помисли и да реши.Атаката от страна на евродепутата Николай Бареков за укриване на данъци дошла тъкмо навреме.

Той стартира проверка до прокуратурата за укриване на данъци срещу доскорошната водеща Ани Цолова и екранния й партньор Виктор Николаев. В сигналите се твърдеше, че двамата са се сдобили с имоти, които не могат да си позволят.

Проверката не откри нарушения, но Ани Цолова се раздели със стола си в сутрешния блок на медията.А натискът й срещу колегата, който е още на екран, продължава.

Запознати коментират, че Нова едва ли ще се раздели и с Николаев. Но целта е сам да се оттегли, защото има навика да задава неудобни въпроси и да си върши работата докрай.

Цялото напрежение от работата и непрекъснатото дебнене идвало в повече на новинаря. Затова той не обърнал внимание на заплахата на жена си. Но Людмила наистина била решена повече да не чака. Един ден, след като се прибрал от работа, Виктор Николаев видял, че тя и дъщеря им се изнесли от жилището.

Изненадата била огромна, а паниката още по-голяма. Колкото и да звънял на телефона й,Людмила не вдигала. Тя се принесла при своя колежка и усилено търсела квартира.

Дали водещият най-после ще преодолее страха си и ще й предложи брак, предстои да видим. Но майката на единственото му дете била повече от категорична, че повече няма да отстъпва. При никакви обстоятелства, най-вече заради гордостта си.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Виктор Николаев нанесе най-голямата рана на Людмила: Тя се унижи три пъти и накрая го напусна?”

  1. Мими

    февр. 09. 2018

    Смотаняк.

Добавете коментар