Няма да повярвате: Ето какво прави Мария с дъщеря си Марая! (неочаквани разкрития)

Няма да повярвате: Ето какво прави Мария с дъщеря си Марая! (неочаквани разкрития)
Гласувайте за статията

Мария се отнася с щерка си Марая по начин, който не сме и предполагали!

Щерката на поп фолк дивата Мария изуми всички. 9-годишната Марая няма нищо общо с дъщерите на много от колежките й. Особено с тези на Анелия и Лияна, които преди седмица шокираха цяла България с визията си.

Мария

Пайнерката Мария държи щерка си Марая повече от изкъсо, няма да я превърне в поредния скандал

Припомняме, че тийнейджърките Ивон Динева и Денис разтърсиха социалната мрежа със своя обща снимка, на която изглеждат повече от потресаващо.

Двете приличат не на ученички, а по-скоро на магистрални труженички. Устните им са безобразно уголемени, начервени като клоуни и наподобяващи маймунски задник. Явно двете се опитват да изглеждат по-големи, но това, което са постигнали, е просто гротеска.

За разлика от тях Марая е едно скромно, мило и сериозно дете – личи си от всичките й снимки в мрежата. Това обаче се дължи на родителката й Мария, разкриха близки до певицата източници.

„Да, някои ще кажат, че Марая просто е малка и затова няма общо с Ивон и Денис. Но това не е така. Когато порасне, тя изобщо няма да прилича на тях, защото не е така възпитана. Мария може да е всякаква и да ходи полугола в заведенията, но Марая държи изкъсо“, коментират източниците.

И разказват, че бившата съпруга на Християн Гущеров следи под лупа какво прави щерка й, как се учи в училище, как се държи и какви изразни средства използва.

От съвсем малка тя била възпитавана като истинска дама, затова и всички около нея са спокойни, че като порасне, няма да я влекат пошли, грозни и нелепи неща.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Няма да повярвате: Ето какво прави Мария с дъщеря си Марая! (неочаквани разкрития)”

  1. 777

    февр. 10. 2018

    Не се притеснявайте има време ,ще доживеем и ще видим.Майката нали ходи от мъж на мъж и не се прибира със седмици има хабер какво прави детето и Народа е казал :Крушата не пада по далеч от дървото.

Добавете коментар