Лилия Стефанова от Ку-ку бенд щастлива от напускането на Грахич! (ето защо се кефи толкова)

Лилия Стефанова от Ку-ку бенд щастлива от напускането на Грахич! (ето защо се кефи толкова)
Гласувайте за статията

Лилия Стефанова не крие задоволството си, че вече не работи с Цветелина Грахич!

Вокалистката на Слави Трифонов – Лилия Стефанова е повече от доволна и щастлива от факта, че не работи с Цветелина Грахич. Тя дори не се и опитвала да го крие, ей така от кумова срама. Това разкриха източници от кухнята на „Шоуто на Слави“.

Лилия Стефанова

Лилия Стефанова се роди след напускането на Цветелина Грахич

Причината за задоволството на Лили е фактът, че докато босненката беше в Ку-ку бенд, само тя обираше лаврите и парите. За никого не е тайна, че Грахич обикаляше по дискотеки и нощни клубове за участия, които й носеха солидни приходи.

Да, може би половината от парите отиваха в джоба на шефа й Трифонов, но за нея също оставаше тлъста сума. Още повече, че участията й бяха по няколко пъти седмично. Грахич се изявяваше или сама, или с Борис Солтарийски и Годжи.

Сега, когато тя напусна или бе изгонена от Дългия, Лилия Стефанова я замества по участията на бенда из цялата страна. А сметката й, както можеше да се очаква, яко набъбнала.

Вярно е, че на мястото на босненката дойде Невена Цонева, която е нейна заместничка. Но тя не представлявала никаква заплаха за финансовите инжекции на Стефанова.

Причината е, че Невена Цонева и Венелин Венков станаха родители не много отдавна и певицата предпочита да прекарва всяка свободна минута с бебето си.

„Невенка не поема ангажименти извън записите на предаването, което идва дюшеш за Лили. Така и парите, а и славата й сред народа нарасна. Докато Цветелина Грахич съвсем се изгуби и няма и следа от голямата кариера, която искаше да прави“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар