Крум: Знам кой ми подпали колата, нямам думи за него! (още подробности)

Крум: Знам кой ми подпали колата, нямам думи за него! (още подробности)
Гласувайте за статията

Крум още не може да повярва, че има такива изроди!

Поп фолк певецът Крум място не може да си намери след палежа на автомобила му. Той беше подпален вечерта в четвъртък, докато изпълнителят бил във фитнеса да тренира.

Крум

Чалга певецът Крум заяви, че знае кой му е запалил колата, но за момента ще си трае

Мястото е близо до бул. „България“ в столицата, а Крум научил за престъплението по телефона, докато се потил в залата. Първата му реакция, разбира се, била да се засмее, защото решил, че си правят майтап с него.

„Позвъни ми моята пиарка, която ми разказа за палежа. Явно са я издирили, за да й съобщят. Първоначално не повярвах, скоро ми направиха подобна шега, и то точно когато бях на тренировка.

Бяха ми казали, че като изляза от фитнеса няма да си намеря колата цяла, оказа се мой приятел. Беше преди седмица и затова реших, че отново става дума за шега. И през ум не ми мина, че този път е наистина“, разказва Крум.

Когато излязъл от фитнеса обаче, видял запалената си кола, около която се суетяли полицаи и пожарникари. Тогава вече побеснял. И то не толкова, заради автомобила, колкото заради самото деяние.

Крум разкрива, че знае кой е извършителят и не може да си обясни, че наоколо има такива изроди. Отказва обаче да съобщи името му, защото разследването още тече и няма сигурни доказателства.

„По принцип знам, имам предположения кой го е извършил, но на този етап става дума за предположения. Стресираща работа, радвам се, че няма пострадали. Тази кола вече е покойница, аз знаех, че скоро ще я сменя, но не знаех, че ще е по този начин“, казва Крум.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар