Какво се случва с Дони: Визията му плаши все повече! (ето я истината за сомалийското му тегло)

Какво се случва с Дони: Визията му плаши все повече! (ето я истината за сомалийското му тегло)
Гласувайте за статията

Дони е страшно отслабнал и дори приятелите му се чудят какво става с него!

Добрин Векилов – Дони плаши хората около себе си и по улиците. Едва ли има човек у нас, който да не е видял и разбрал на какво прилича зевзекът към днешна дата.

Дони

Дони плаши всички, но сам се харесва в този си странен вид

Съпругът на Нети е станал само кожа и кости, а по нищо не личи да взима мерки за подобряването си. Още преди година той се похвали, че е успял да свали над 40 килограма, но оттогава сигурно е отслабнал с още поне 15-ина.

Чак на места черепът му изглежда хлътнал, коментират очевидци, които са го срещали на живо. Въпреки множеството притеснения и критики от останалите, Дони не спира да твърди, че е здрав и се чувства отлично. Той нямал никакви здравословни проблеми, а отслабването му било по желание.

„Като бях дебеличък и пухкав, да не би да съм бил красавец. А и всеки килограм в повече пречи на организма ни. Свалих тегло, защото започнах да се храня различно и най-вече да мисля различно“, признава Дони.

Както знаем, Добрин Векилов от години е запален по източната философия и мъдростта на Тибет. Той ходи там няколко пъти поред като успя да накара и жена си Нети да се влюби в този начин на живот.

Двамата не свалят от врата си своите амулети за късмет и щастие, които са си донесли от Тибет. А амулетът на Дони му бил подарък лично от Далай Лама. Затова той е повече от убеден, че здравето и силата ще бъдат с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Какво се случва с Дони: Визията му плаши все повече! (ето я истината за сомалийското му тегло)”

  1. Фенка

    февр. 10. 2018

    Дони никога не е бил красавец, но и никога не е бил грозен, винаги е бил секси чаровник. Сега е по-грозен отвсякога. По времето на дуета с Момчил и като вокалист на “ Атлас“ с “ Кукла“ беше екстра, даже закръглен след сватбата с Нети пак не беше така зле, както е сега. Имам чувството, че крачуната Нети, която също не е красавица, му е подбила самочувствието и вече е развил анорексично мислене. Започвай да ядеш, Дони ! Заради красотата и живота и заради дъщеричката ти !!!

Добавете коментар