Бомба: Николета Лозанова стана затворница в Кипър! (седи като саксия до Ники Михайлов – виж тук)

0

Николета Лозанова май се установи в Кипър заради любимия си!

Защото й харесва ли, за да не изтърве любимия си ли, не се знае… Но факт е, че Николета Лозанова буквално се установи в Кипър. Причината, както знаем, е договорът на Ники Михайлов с местен футболен отбор.

Николета Лозанова
Николета Лозанова се затвори в къщата на Ники Михайлов в Кипър и скучае там

НиЛо и щерка й Никол Божинова първо отскачаха до Кипър само на гости на вратаря, но това беше за кратко. След това плеймейтката и бивша водеща на „Папараци“ започна все по-дълго да остава там и ето, че днес почти не можем да я засечем в България.

Близки до нея разкриха, че Николета Лозанова е страшно ревнива и затова не иска да изпуска от очи Ники Михайлов дори за ден. Самата тя навремето си е признавала, че ревността не й е чужда. А още повече пък към сина на Боби Михайлов, който преди години и сложи огромни рога.

Всъщност това беше и причината за раздялата им тогава, призната от самата Лозанова. Лошото обаче е, че докато Ники тренира и усилено работи, то НиЛо е принудена да седи като саксия до него и в дома му.

Тя опитвала да разнообразява ежедневието си по всякакви възможни начини, но в един момент всичко ти доскучава. „Ники обикаля по заведения, магазини, молове, но и това ти писва. Не може по цял ден да седиш и да не правиш нищо. Трябва да си намери някакво занимание, иначе ще изкука“, убедени са източниците.

Както знаем, Николета взе участие в новия български филм „Привличане“, но в интерес на истината ролята й е едва няколко минутки. Тя играе родителка на тийнейджър, който я засича в дискотека, докато е с приятелите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.