Бомба: Симона Загорова гадже с по-младия Радко Петков! (бившият й Симеон потресен – виж тук)

Бомба: Симона Загорова гадже с по-младия Радко Петков! (бившият й Симеон потресен – виж тук)
Гласувайте за статията

Симона Загорова е влюбена в по-малкия от нея Радко Петков!

Щерката на Глория – Симона Загорова има ново гадже. В това нямаше да има нищо чудно, ако избраникът й не беше друг, а Радко Петков. Както знаем, той стана победител в „Гласът на България“ и е с няколко години по-малък от Симонка.

Симона Загорова

Симона Загорова се загаджи с Радко Петков, бившият й гледа като сащисан

Двамата се срещнаха именно във формата, когато обаче Загорова отпадна още преди финала. Двамата с Радко първоначално бяха само добри приятели, а тя го подкрепяше във всичко. Явно днес, месеци по-късно искрата на любовта им е пламнала.

Наскоро те бяха засечени в Рилския манастир, а Симона Загорова постна снимка, на която го целува нежно. „Амиии…, не знам“, закачливо смигна Петков на директния въпрос дали е гадже на певицата.

Тя пък от своя страна призна, че е отново влюбена и сериозно обвързана, но не пожела да разкрие името или нещо по-съществено за половинката си. Отговорът й беше доста уклончив, но все пак многозначителен.

„Няма какво да добавя към темата, както казах в друго интервю, може би имам гадже, но не искам да го разкривам, тъй като е познато лице. И не искам всички да се бъркат в личния ни живот“, каза Симона Загорова.

Най-сащисан от любовта й с Радко е бившият й приятел Симеон Данев. Припомняме, че двамата бяха заедно години наред и изглеждаше така, като да останат двойка още дълго време.

Симеон гледал като ударен след новината за Радко Петков, тъй като според него той още е момченце и то малко. „Луда ли е, откачи ли?! Та какво ще прави с това пуберче, какво може да й даде той?!“, смеел се Данев пред свои приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар