„50 нюанса освободени“ вече на големия екран

„50 нюанса освободени“ вече на големия екран
Гласувайте за статията

„50 нюанса освободени“ вече на големия екран, поредицата която предизвика силно разнопосочни коментари още от самия си старт сега ни изненадва с последна и то доста различна серия.

Е, отново сюжетът има големи пукнатини и идейно нещата са претупани, но пък играта на главните действащи лица този път е по сериозна. Анна – Дакота Джонсън, този път се държи доста естествено и за разлика от преди не шепне, а говори и изразява повече от една физиономия. 

Както пишат и в „Ева“, Крисчън (Джейми Дорнан) също е доста по-жизнен и вече се държи освободено. Двойката е преживяла различните си фантазии и сега са по-здраво стъпили на земята.

Като цяло третата серия от екранизирания роман е по-добре изиграна от втората, и ако не бяха въвлечени и зле скалъпените криминални интриги на бивши побъркани обожатели на двамата ни герои.

И така от вчера третата част е по кината и по случай празника на влюбените мнозина могат да си подарят малко развлечение и разнообразие с този хитов филм. А за тези, които са силно против трилогията и слабата екранизация, можем да кажем, че и трите части се оприличават с незабележителни игрални способности и сюжети, които са доста двусмислени. А за сметка на това последната серия е изобилие от скъпи кадри, къщи и коли.

Но пък затова книгата е по-завладяваща, отбелязваме и ние в изданието „Клюки.Бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар