Веселин Маринов шокира всички на погребението на Шарлопов!

Веселин Маринов шокира всички на погребението на Шарлопов!
Гласувайте за статията

Веселин Маринов прикова вниманието към себе си в най-тъжния ден за близките на Стефан Шарлопов!

Певецът Веселин Маринов не спира да се излага с визията си. От около месец той има нова прическа, която предизвиква само и единствено подигравки, пише HotArena.net.

Веселин Маринов

Веселин Маринов вече е друг

Веско я показа за последно на погребението на Стефан Шарлопов преди ден. Тогава естрадният изпълнител се появи с почти нула номер около ушите и все същия оплешивяващ перчем.

По всичко личи, че Веселин Маринов иска да се подмлади с новата си фризура, но нещата някак не се получават. Определено не получава похвали, че изглежда по-добре, а напротив, че се прави на тийнейджър.

Според слуховете, причината за всичко това е раздялата му с Веселина Пеева. Той се дистанцира от нея, след като майка му застана между тях и публично осъди връзката му с Веса.

Веско обира само присмех и подигравки за прическата си. Очевидно е, че той се опитва така да започне нова страница в живота си, но не се получава много.

С Пеева бяха заедно около 2 години и връзката им се превърна в направо скандална, тъй като заради него тя напусна мъжа си и двете им деца. Той й намери и работа, но явно отношенията им вече не са това, което бяха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар