Бомба: Християн Гущеров напомпа Светлана Василева! (харесвал жени с големи балкони – виж тук)

Бомба: Християн Гущеров напомпа Светлана Василева! (харесвал жени с големи балкони – виж тук)
Гласувайте за статията

Светлана Василева легна под ножа, заради мерака на Християн Гущеров!

Любов, любов, ама и да пипнеш нещо по-така не е зле. Явно така смята Християн Гущеров, който изненадващо реши да тури чифт нови и напращели бомби на годеницата си Светлана Василева.

Светлана Василева

Светлана Василева сащиса с огромни нови силиконови моцарели

Преди дни блондинката цъфна в мрежата с реклама на парфюм, но фокусът се измести моментално от лицето и флакончето към деколтето й. Със сигурност Светлана Василева никога не е имала чак такива огромни балкони, коментират близки до обкръжението й източници.

Отдавна се знае, че синът на Добромир Гущеров си пада по големите „дини“ и „пъпеши“. Пример за това е Мария, както и много от бившите му любовници. Вероятно това е накарало Светлето да промени убежденията си и да се тунингова. Разбира се, с парите на бъдещия си съпруг.

Припомняме, че Светлана винаги се е хвалила с естествения си бюст и се е заричала, че няма да го промени за нищо на света. Е, поредното доказателство, че никога не трябва да казваш никога.

„Това е и причината от повече от седмица тя да се покрие от социалната мрежа и медийното пространство. Подобно на Мегз отиде в клиника и се напомпа, но за разлика от Каканашева, се опита да го пази в тайна от всички. Но каква ти тайна като моцарелите й ще ти извадят очите“, коментират източниците.

Това, което всички очакват сега, е да разберат ще има ли наистина сватба между двамата годеници. Светлана Василева не спира да се снима с пръстена, подарен й от Гущеров. Но до венчавката остава доста време.

А при чепатия и избухлив нрав на Християн, както и няколкото им раздели досега, нищо не е невъзможно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар