Сензация: Андрей Арнаудов се ожени за Емануела Толева! (булката бременна в четвъртия месец – виж тук)

Сензация: Андрей Арнаудов се ожени за Емануела Толева! (булката бременна в четвъртия месец – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Андрей Арнаудов и Емануела Толева сключиха граждански брак!

Таен граждански брак са сключили продуцентът Андрей Арнаудов и майката на бъдещото му дете Емануела Толева. Това съобщиха източници пред вестник „Уикенд“ като пожелаха много здраве и щастие на бъдещото тричленно семейство.

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов вече е семеен

Сватбата е била организирана тайно и само с най-близки хора, защото Андерей не иска за нищо на света да разпалва слухове и клюки. Още повече в момента, в който очаква първото си дете. Решението му за сватба обаче си остава странно, защото той многократно се е изказвал против тези неща.

„Категорично съм против брака. Ако двама души се обичат, могат да бъдат щастливи и без да се разписват в гражданското. Веднъж сгреших да направя личния си живот публично достояние. Вдигнах голяма и пищна сватба, широко отразена в медийното пространство, но след време съжалих за решението си“, неведнъж е признавал Андрей Арнаудов пред медиите.

Както знаем, става дума за брака му със сръбската красавица Даниела Янков, която беше и водеща на предаването „Отчаяни съпруги“. Там тя си партнираше на екран с бившата жена на Иван Христов – Вихра Петрова.

След края на брака й с Андрей Арнаудов обаче, Даниела напусна работата си и не само. Тя се върна обратно в Сърбия, за да понесе по-леко разочарованието си от развода и празните обещания на продуцента.

Тук обаче май няма вероятност да се случи нещо подобно, тъй като причината за раздялата на Андрей и Даниела бе липсата на дете. По онова време опосумът не искаше и да чуе да става баща и открито признаваше, че още му се живее и дивее.

А днес вече няма търпение да гушне в обятията си своята първа рожба и да почувства сам себе си вече пораснал, разумен и отговорен за другите мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар