Война в „Сексът и градът“: Сара Джесика Паркър получи голям удар след смъртта на Крис Катрал!

Война в „Сексът и градът“: Сара Джесика Паркър получи голям удар след смъртта на Крис Катрал!
Гласувайте за статията

Сара Джесика Паркър не иска да повярва, че колежката й е така жестока!

Две от актрисите от хитовия сериал и филм „Сексът и градът“ се хванаха за гушите. Сара Джесика Паркър и Ким Катрал са в много обтегнати отношения, при това не от вчера.

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал не се понасят извън „Сексът и градът“

Известните като Кари Брадшоу и Саманта Джоунс хубавици не могат да се понасят, но всичко е по вина на втората. Незнайно защо, Ким изведнъж намрази колежката си и така е от години.

Поредният повод за конфликт помежду им дойде преди дни. Тогава Сара Джесика Паркър изрази съболезнованията си към колежката си за смъртта на брат й Крис Катрал. Ким реагира много остро.

„Майка ми ме попита днес: „Кога тази Сара Джесика Паркър, тази лицемерка, ще те остави на мира?“. Нека бъда пределно ясна (ако не съм била досега) – ти не си ми семейство. Ти не си ми приятелка. Пиша, за да ти кажа за последен път да спреш да използваш нашата трагедия, за да възстановиш образа си на „мило момиче.“, написа Катрал в Инстаграм.

Говори се, че Ким не е в добри отношения с нито една от главните актриси в „Сексът и градът“. Дори има слухове, че няма да има трета част на филма главно заради нея, защото поискала космическа сума да участва.

Някои информации твърдят, че Ким Катрал завидяла на Сара Джесика Паркър, че е в най-главната роля в сериала. Затова, след като той приключил, разкрила истинските си чувства към нея. Все пак се счита за голям успех, че са успели да я склонят да участва в две филмови части на продукцията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар