Джино е шокиран и потресен: Това, което му сториха, е ужасно! (СНИМКА)

Джино е шокиран и потресен: Това, което му сториха, е ужасно! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана не може да повярва, че има такива хора в България!

Българинът от Чикаго вече си пати, че остана в България за по-дълго време. Джино Бианкалана получи много голяма плесница от родни вандали, научи Kliuki.bg.

Джино

Голям удар за Джино

Победителят от VIP Brother 2015 и Big Brother: Most Wanted 2017 публикува снимка в своя Инстаграм, на която се вижда ясно, че колата му е белязана жестоко и умишлено.

Някой е одрал червения Мерцедес на Джино с нещо остро. Най-вероятно са използвани ключове или дори нож.

Бизнесменът е шокиран и потресен. Той обяви възмущението си в интернет, като не се подвоуми да „нахрани“ злосторниците.

„Как може да има такива злобни и комплексирани хора, не знам как спите вечер от злоба.“, написа големият враг на Динко Вълев.

Авторът на този вандализъм най-вероятно е някой, който не го е харесал по време на риалити форматите, в които участва. Макар да победи и в двата, немалко хора го критикуваха и не бяха доволни от крайния резултат.

Случката е истински кошмар за Бианкалана, чиято голяма страст са именно автомобилите. Той има верига от автосервизи в САЩ и точно така е натрупал сериозните си финансови средства, с които се хвали наляво и надясно.

Джино реши да остане в България след излизането си от Къщата и явно вече си плаща за това свое решение. Той ще участва в още едно риалити – „Милионер търси жена“, което стартира напролет.

Георги Ташев никога не се е славел като човек с много приятели. За него важно е да има много жени, останалото са подробности. Сега обаче си пати от това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар