Истината: Клошар ли е бившият на Малина – виж тук!

Истината: Клошар ли е бившият на Малина – виж тук!
Гласувайте за статията

Красимир Мечев, който някога топлеше леглото на поп-фолк фурията Малина, прикова сериозно вниманието в последните дни!

Бившият съпруг на Малина се оказа в центъра на вниманието тази седмица. Повод за това стана една негова снимка, в която рови в контейнер, припомня Kliuki.bg.

Малина и Красимир Мечев

Бившият на Малина се забърка неволно в голям скандал

Фотото веднага породи слухове, че Красимир Мечев има големи финансови затруднения и дори е станал клошар. Нещо, което обаче не се оказа вярно.

ПИК TV разкри, че снимката е отпреди година и е правена по време на почивката на Краси и настоящата му жена в Боровец. Двамата са искали да си направят шега, че са на просешка тояга, след като правата му във футбола бяха спрени до живот заради разследване в „черно тото“.

Както е известно, Красимир Мечев дълги години беше футболен треньор. Днес обаче се издържа с друго.

Той има две заведения за сръбска скара. Едното е в „Хаджи Димитър“, а другото в „Орландовци“. И двете работят, което значи, че му носят достатъчно печалба.

Припомняме, че Краси има син от певицата Малина, с която прекара над десетилетие. Почти толкова вече е и със сегашната си жена – Ели Анаткова.

Мечев спечели делото за уреждане на мачове, което се водеше срещу него. Въпреки това обаче бе изключен завинаги от футбола.

Малина все още не е коментирала провокативната снимка на бившия си и не се очаква да го направи. Двамата не поддържат никакъв контакт след развода, което може би е разбираемо.

Вижте снимката на Краси като клошар, шегата без малко да му коства много!

Красимир Мечев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар