Симона Загорова направи неочаквано разкритие! (истината за щерката на Глория смая всички)

Симона Загорова направи неочаквано разкритие! (истината за щерката на Глория смая всички)
3 (60%) 1 vote

Симона Загорова се оказа не просто мамината глезана, а нещо много повече!

Щерката на Глория – Симона Загорова смая всички с последното си интервю. В него тя показа, че не е просто мамината глезана и девойката, която разчита да бъде „бутана“ от родителката си и известните й познати.

Симона Загорова

Симона Загорова показа, че е наистина пораснала и доста помъдряла

Младата красавица заяви категорично, че иска и може да се бори сама. Че не я е страх нито от спънките по пътя й, нито от провалите, нито от грешките. Тъй като само чрез тях би могла да се развие и да стане по-силна.

Симона призна, че е страшно благодарна на формата „Гласът на България“, в който участва. И е щастлива дори, че не победи в него, за да не си повярва твърде много.

„Имам само най-хубавите спомени от „Гласът на България“. Това беше нещо, което никога няма да забравя и което изключително много ми липсва като преживявания. Такива формати помагат на хората, които искат да се развиват, да излязат от клишета, сенки на когото и да е“, призна Симона Загорова в предаването „Тази сутрин“.

Според нея фактът, че е отпаднала по-рано, си има своите плюсове. Които за нея самата са далеч повече от минусите. И от минутите разочарование, които е понесла.

„Нормално е всеки един от нас да иска да стигне възможно най-далече в този формат. Това по никакъв начин не ме обезверява, че не съм стигнала до финал. Напротив. Стигнала съм дотам, докъдето трябва. Оттам нататък всичко е в наши ръце, в моите ръце“, убедена е чаровната Симона Загорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар