Венета Райкова проговори за първи път след развода с Тишо: Думите й шокираха мнозина! (виж тук)

Венета Райкова проговори за първи път след развода с Тишо: Думите й шокираха мнозина! (виж тук)
Гласувайте за статията

Венета Райкова с откровения за живота си след развода с Тихомир Георгиев!

Броени месеци след развода си с Тихомир Георгиев, Венета Райкова се отдаде на откровения за живота си. Русокосата водеща на „Папараци“ не спира да показва и да доказва, че се чувства не добре, а просто фантастично.

Венета Райкова

Водещата Венета Райкова не иска и да чуе за мъж. Живее си живота и пет пари не дава за любов, секс и прочие

Да, тя живее сама, но това в никакъв случай не я депресира или натоварва. Защото тя призна, че най-сетне се е научила на най-важното. А именно да обича себе си и да се цени като човек и като жена.

Венета Райкова е убедена, че не иска друг мъж до себе си и дори бяга от мисълта за нови ядове с така наречения силен пол. Толкова й е хубаво да е свободна, че вече дори не мисли за фигурата си и пропуска тренировките във фитнеса.

„Фейсбук ми напомня, че трябва да се върна в залата… макар че за кого да го правя?? От един месец съм сама, няма кой да ме гледа… И за това време нито веднъж не съм излязла на среща и нямам намерение да го правя, добре ми е сама… значи може и без тренировки“, написа наскоро Венета в профила си в мрежата.

А колкото до предстоящия празник Свети Валентин, тя е повече от рязка и категорична: „Тъпотия! Започва седмицата на любовта и ще ни залеят отвсякъде със сърца… Аз няма да празнувам! Нямам обект на чувствата! Трябва доста старание, за да ме спечелят“, смее се Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар