Ива Софиянска с поредното бебе: Ражда трето дете на Антон Божков! (сензационни разкрития)

Ива Софиянска с поредното бебе: Ражда трето дете на Антон Божков! (сензационни разкрития)
2.3 (46.67%) 3 votes

Ива Софиянска е майка на две съвсем малки деца, но ще има и трето!

Щерката на бившия кмет на столицата Стефан Софиянски – Ива Софиянска май се е насочила към чупене на рекорди. По раждане. След като роди две деца – момче и момиче, на половинката си Антон Божков, сега тя се готви да го дари и с трето.

Ива Софиянска

Ива Софиянска ще роди трето дете на мъжа си Антон Божков

Водещата и бивша манекенка споделя, че иска да има трето дете и не само. Мисли дори за четвърто и пето. А мъжът й нямал нищо против множенето на семейството, дори го искал.

Сензационното е, че Ива Софиянска мисли за бременност и раждане още през тази година. „Астролозите предвещават, че ще е хубава година за създаване на деца. Трябва да си помисля дали да не се възползваме“, споделила с усмивка тя наскоро пред свои близки приятелки.

Оказа се, че кариерата не е приоритет за младата Софиянска. За нея няма по-важно нещо на света от щастието да създадеш свое си семейство. В което с половинката и наследниците ти да живееш в обич, топлота и разбиране. Всичко това в момента й го давали децата, но и особено Антон Божков. С който имали нормалните за всички леки търкания от време на време, но се обичали безумно.

„Без него не бих се справила. Подписът ни не промени нищо в нашите отношения. Колкото бях щастлива преди с Антон, толкова и сега. А децата само допълниха и оцветиха картинката“, радва се Ива Софиянска.

През смях тя разказва и как се чува с родителите си поне по пет пъти на ден. Свикнала била да споделя всичко с тях и да търси съветите им, а съпругът й изобщо не я укорявал за това.

Самият Стефан Софиянски едва се удържал да не ходи в дома им всеки ден, но се отбивал там поне през ден. За да ги види и да нагушка малките, а и да помогне с нещо, ако има нужда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар