Сега я втаса: Бай Стоян Алексиев в шок от младата си любовница! (Ивана го натиска за развод, иска сватба – виж тук)

Сега я втаса: Бай Стоян Алексиев в шок от младата си любовница! (Ивана го натиска за развод, иска сватба – виж тук)
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев тепърва ще види къде зимуват раците!

Скандалният актьор Стоян Алексиев, както го наричат след развратните му снимки с младата студентка Ивана Бобойчева, се е видял в чудо. И тепърва има да види кон боб яде ли.

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев се насади на пачи яйца с Ивана Бобойчева

Защото се оказа, че любовницата му, която е с рекордните 44 години по-млада от него, вече не се задоволява с ролята си на метреса. От известно време насам тя го натискала да зареже семейството си, да се разведе с жена си Надежда и да се ожени за нея.

Нещо съвсем нормално, ако си млада жена на нейните години и лудо влюбена. За зрелия и дори леко презрял актьор обаче, това е тотално преобръщане на целия му свят.

Близки до него източници разкриха, че Стоян Алексиев трепери от ужас относно предстоящия празник на влюбените Свети Валентин. Тогава той има представление в театъра, а Ивана Бобойчева си запазила място на първия ред.

„Казала му е, че ще стои там и ще го чака да направи нещо след представлението. Това нещо, разбира се, е пръстен и официално обяснение в любов. От което, на горкия, му припари под задника. Но, каквото и да си говорим, той сам си направи всичко. Сега да му мисли как ще се отърве. И да се ожени за нея, с тази млада жена колко смята, че ще изкара. Ще го остави след година за първия млад красавец“, коментират запознати.

Ивана Бобойчева настоявала също Стоян Алексиев да говори възможно най-скоро с жена си и да напусне жилището им. Искала да живеят заедно като всяка истинска двойка и да не се крият от никого.

Не, че и в момента го правят, разбира се. Двамата са засичани заедно почти през ден, въпреки множеството уверения на актьора в интервюта, че помежду им няма нищо. И, видиш ли, бил верен на жена си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар