Есил Дюран си навлече злобата на колежките си: Виж как оплю пайнерките! (още подробности)

Есил Дюран си навлече злобата на колежките си: Виж как оплю пайнерките! (още подробности)
Гласувайте за статията

Есил Дюран опита да бъде искрена, но с това си навлече само проблеми!

Певицата с турски корени Есил Дюран определено е една от малкото чалга диви, които могат да се похвалят не само с глас, но и с акъл. Отдалеч личи, че изпълнителката е над средното ниво на интелигентност. Благодарение на което тя вече толкова години успява да запази щастлив брака и семейството си.

Есил Дюран

Есил Дюран беше откровена, но си навлече злобата на колежките от Пайнер

По време на участието й в „Черешката на тортата“ обаче, Есил Дюран не прояви особен разум, оплювайки колежките си от Пайнер. Или поне болшинството от тях.

Запитана от останалите участници за работата си и сценичните си изяви, Есил Дюран някак целенасочено поиска да се разграничи от останалите певачки. И да блесне над тях като далеч по-стойностен и кадърен изпълнител.

„Трябва да съм откровена. Аз от 8 години не съм участвала в нито един концерт на фирмата, която стои зад гърба ми. Защото не съм с тези хора, които дърпат това нещо.

Винаги дърпам в обратна посока, защото моят фолк искам да бъде такъв, какъвто и след 20 години ще искам да слушам, и да си кажа: „Не съм се изложила, всичко е супер“. Всеки определя за себе си кое може да допусне.

Малко са хората, които гледат в перспектива – на себе си, на онова, което правят и оставят. Ние трябва да сме абсолютно отговорни към това, което правим и казваме“, обясняваше пред камерите на „Черешката“ Есил Дюран.

Това обаче определено не се хареса на колежките й от Пайнер, които към днешна дата не спират да съскат против нея. А някои от тях стигнали дотам, че да я обявят за стара, архаична и забравена. Затова злобеела по техен адрес, които пълнели дискотеките.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Есил Дюран си навлече злобата на колежките си: Виж как оплю пайнерките! (още подробности)”

  1. Диляна

    февр. 12. 2018

    много е права ! Видяхте ли какво стана с Руслан Мъйнов? Сега е уважаван и добър актьор , ама преди какви глупави песни пееше , за горе на черешата, катеричка рунтавелка , да се накълвем и т.н .Но това остава за цял живот .Руслан е страхотен , но тези моменти развалят биографията му .

Добавете коментар