Батко мечта: Валери Божинов подари супер Мерцедес на сестричката си Михаела! (виж как тя му благодари в мрежата)

Батко мечта: Валери Божинов подари супер Мерцедес на сестричката си Михаела! (виж как тя му благодари в мрежата)
Гласувайте за статията

Валери Божинов показа, че е добър и щедър човек и брат за пример!

Михаела Ангелова, сестрата на Валери Божинов от втория брак на майка им Пепа с бившия национал по футбол Сашо Ангелов, се похвали в мрежата. При това не с какво да е, а с чисто нов Мерцедес.

Валери Божинов

Футболистът Валери Божинов направи уникален и мега скъп подарък на малката си сестричка Михаела

„Добре дошло, Черно Барби! Благодаря ти Валери Божинов!“, написа в профила си Михаела. А номера на автомобила си беше закрила с няколко сърчица.

Тази година младата Михаела ще бъде абитуриентка във Велико Търново, където учи. След това обаче тя не иска да разчита на батко си, а ще следва психология в Италия.

Много пъти хубавата девойка е заявявала, че не обича и не харесва славата и показността. В интерес на истината тя е давала публични интервюта само веднъж или два пъти. Мишето твърди, че обожава спокойствието си и това никой не да я разпознава по улиците.

Разбира се, такъв голям и щедър подарък от батко си, нямаше как да откаже, нито пък да скрие от света. И не за друго, а за да покаже благодарността и щастието си. Михаела е с 13 години по-малка от Валери, но двамата никога не са се карали.

Бъдещата абитуриентка е и в отлични отношения с трите жени на Божинов. Тя е категорична, че се разбира прекрасно с Алисия, с Николета Лозанова, а днес и с Биляна Дол. В трите виждала единствено добрите им качества, а и те били привързани към нея.

„Да, хората говорят какво ли не. Но истината е, че батко ми е съумял да остане в приятелски отношения и с двете си бивши. Николета и Алисия пък често ми се обаждат и са ми помагали винаги, с каквото могат. Благодарна съм им за всичко“, твърди малката сестричка на Валери Божинов.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Батко мечта: Валери Божинов подари супер Мерцедес на сестричката си Михаела! (виж как тя му благодари в мрежата)”

  1. ivailo

    февр. 12. 2018

    za nishot ne stavash bokluk si aktoo bojinov,yyyy

Добавете коментар