Сузанита удари дъното: Размахва среден пръст и порка на участия! (Още за резила й)

Сузанита удари дъното: Размахва среден пръст и порка на участия! (Още за резила й)
Гласувайте за статията

Сузанита удари дъното!

Сузанита продължава да е на гребена на скандала. Щерката на Орхан Мурад не спира със скандалния си имидж, въпреки че все по-малко хора вече й обръщат внимание. 15-годишната певица, станала популярна за една нощ с песента си „Луцифер и Буда”, отчаяно търси известността.

Сузанита

Сузанита порка алкохол на участия

Сузи Мурад се опита наскоро пак да дразни обществеността с разюзданото си поведение, оскъдно облекло и постояното показване на среден пръст.Сузанита пусна няколко клипчета, на които е в дискотека. На тях тя се е облекла като магистрална труженичка и се държи провокативно-вулгарно.

На видеото скандалната певица се налива с алкохол по време на участията си в нощните клубове. Непълнолетната блондинка дори не се прикрива как жули бяло вино и пафка цигара след цигара по сепаретата.

В това опиянено състояние крехкото девойче излиза на сцената, като става все по-провокативно и не спира да се плези на клиентите. Изглежда майка й няма проблем с това поведение на дъщеря си, въпреки че е задължена да я придружава по дискотеките.

„Повечето родители се правят на много строги и морални, но децата им правят скришно какви ли не глупости. Да, Сузи пуши цигари, защото аз съм ѝ разрешила. Алкохол не употребява, въпреки че никога не сме я спирали да пие по половин чашка винце или бира“ – заяви майка й Шенай.

Но не либералното отношение към разпасаната Сузанита е най-шокиращото. А напъните й за слава. Въпреки тях обаче Сузи става все по-малко интересна на хората.Скандалите, провокациите, оскъдното облекло и поркането не спасяват Сузи Мурад, а рейтинга й пада главоломно.

„Абе, защото това момиченце не разбере, че вече не вълнува никого. Време е да прогледне и да се осъзнае. Изтърка се вече, а и глас няма, за да пробие с музика. С моментната й слава е свършено, да се захваща с нещо друго”, коментират я по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар