Алисия се затръшка: Време ми е да се омъжа! (Ще й се отвори ли парашута с Бирмата)

Алисия се затръшка: Време ми е да се омъжа! (Ще й се отвори ли парашута с Бирмата)
Гласувайте за статията

Алисия не е на себе си от самосъжаление

Алисия вече не може спокойно да гледа щастието на колежките си. Тя била разстроена, че Джена мина под венчило, а Галена, макар и да не е положила подписа си, Галин я глези като кралица. Докато връзките на гласовитката от Вакарел завършват катастрофално.

Алисия

Алисия мечтае вече някой да я направи булка

Тя има дете от Валери Божинов, но той така и не я заведе до олтара. Щастието им помрачи Николета Лозанова, която го направи свой съпруг. Въпреки че двамата се разведоха, Алисия пак не облече бялата рокля. След това четири години живя с националния вратар Ники Михайлов.

Накрая двамата се разделиха и Алисия не успя да стане и негова законна половинка. В момента той е с нейната съперничка Николета Лозанова и двамата се радват на любовта си.

До момента Алисия винаги е споделяла, че е над нещата и няма фикс идея да се омъжи . Дори е казвала, че за нея сватбата и да бъде булка са отживелици.

Само че в последно време тя е на коренно противоположно мнение. Защото звездата на „Ара мюзик” усилено се оглежда някой да я направи своя законна половинка.

Вероятно заради това, че повечето й колежки си имат семейства, а и заради годините, и певицата вече иска да е омъжена.

„Aĸo няĸoй дoбъp и гpижoвeн мъж ми пpeдлoжи бpaĸ биx пpиeлa нa дpaгo cъpцe. Taзи гoдинa щe cтaнa нa 35 и миcля, чe e вpeмe дa cъздaм ceмeйcтвo и дa имaм дeцa. Гoлямa чacт oт пpиятeлĸитe ми вeчe ca oмъжeни и aз cъщo ce зaмиcлям дa нaпpaвя пoдoбнa ĸpaчĸa”, cпoдeли ĸpacивoтo миньoнчe.

Последно поп фолк дивата имаше връзка с богаташкия наследник Жоро Бирмата. Двамата ту се събираха, ту се разделяха. В момента отношенията между нея и пернишкия бизнесмен са с неустановен статут и може би заради това Алисия мечтае за брак.

Определено Георги Станов не е узрял за такава сериозна стъпка, подозират и феновете на фолкаджийката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар