Сияе: Преслава с приказен Свети Валентин от Павел в Дубай! (още подробности + снимки)

Сияе: Преслава с приказен Свети Валентин от Павел в Дубай! (още подробности + снимки)
Гласувайте за статията

Преслава получи невероятна изненада от Павел Лазаров за Деня на влюбените!

Приказката на Преслава продължава с пълна сила. След като наскоро тя и любимият й Павел Лазаров прекараха почти две седмици на остров Пукет, днес тя сияе от щастие в Дубай.

Преслава

Преслава и Павел Лазаров избягаха в слънчев Дубай

Това е подаръкът от изгората й за утрешния празник на влюбените Свети Валентин. Певицата реши да се похвали с щастието си пред всички като постна в мрежата снимки, а и видео от плажа в Дубай.

Двамата с Павел Лазаров се разхождат по ситния пясък и не спират да се смеят. Преслава обаче е разсеяна от чувствата си по половинката дотам, че в един момент се спъва и извиква. А после се шегува, че сигурно някой им е завидял и затова едва не се претрепала.

Във видеото пайнерката поздравява всички свои фенове. „Решихме да ви поздравим с малко слънце и топло време. Че у нас в България положението е „тихо се сипе белия сняг“, опитва се да остроумничи Преси.

В един момент под видеовръзката изненадващо се включи баща й. А Петя от Добрич моментално накара любимия си Павел Лазаров да помаха с ръка за поздрав към бъдещия си тъст.

По всичко личи, че Преслава наистина е много щастлива и силно влюбена в Лазаров. Такава не сме я виждали дори по времето на връзката й с Жоро Бирмата, макар тя да беше доста дълга.

След празника на влюбените обаче двамата с Павел веднага се връщат обратно в България, защото изпълнителката ще има поредното си участие в нощен клуб.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар