Върхът на простотията: Нора Недкова и Кулагин отвратиха в „Черешката на тортата“! (зрителите бесни)

Върхът на простотията: Нора Недкова и Кулагин отвратиха в „Черешката на тортата“! (зрителите бесни)
Гласувайте за статията

Нора Недкова и Валентин Кулагин потресоха всички със селянията си!

Простотия, селяния и пълен отврат – така зрители на „Черешката на тортата“ коментираха участието на Нора Недкова и Валентин Кулагин снощи. Когато беше и първата вечер от новата седмица на предаването.

Нора Недкова

Нора Недкова и Кулагин се показаха като пълни простаци и дебили

В нея с черпака ще се вихрят също Алфредо Торес, Люси Иларионов и една начинаеща млада актриса. Снощи латино танцьорът беше първият, който трябваше да посрещне гостите си. Поведението на Мис Плеймейт и гримьора обаче превърнаха вечерта му във фиаско.

Нора Недкова и Кулагин се държаха като абсолютни дебили. Норчето обяви, че макароните и майонезата били храна за простолюдието. Все едно тя е дошла от кралските палати. А Кулагин пригласяше като се изказа, че царевицата е ядене за работническата класа.

Двамата не спряха да обсъждат и обиждат Алфредо Торес, а лиготията им накара Люси Иларионов да се отврати. Пияни като мотики, Нора и Валентин накараха режисьора да реши да спре всичкото пиене по време на своята вечеря днес.

„Не, това определено не е моята компания. Не съм свикнал и не искам да свиквам с такива хора. Долно е, просташко е, прекалено е“, коментира Иларионов.

А, когато Нора Недкова и Кулагин започнаха да разливат червеното вино по дрехите си и по масата, както и да се замерят с кашкавал и пържоли, всички едва не си върнаха вечерята.

Възпитаният Алфредо Торес се правеше, че всичко е наред и само успокояваше гостите си. Нямаше търпение обаче тази селяния да свърши и те да си тръгнат.

„Голямата Вип-персона. Гледайте я тая Нора как дъвче и млящи като крава. Пълни си устата и говори – егати прасето! Да му се доповръща на човек“, възмущават се потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар