Андрей Слабаков попиля Гери Дончева: Стивън Сегал й намеквал! Вижте я как се е облякла и на какво прилича (виж тук)

Андрей Слабаков попиля Гери Дончева: Стивън Сегал й намеквал! Вижте я как се е облякла и на какво прилича (виж тук)
Гласувайте за статията

Андрей Слабаков солидно нахрани Гери Дончева след обвиненията й към Стивън Сегал!

Устатият Андрей Слабаков със сигурност си навлече гнева на моделката Гери Дончева. Днес в предаването на Гала той буквално я попиля с коментарите си. След като тя отправи обвинение за сексуални намеци към Стивън Сегал.

Андрей Слабаков

Андрей Слабаков направи на нищо Гери Дончева

„Какви намеци, какъв тормоз, бе?! Вижте я как се е облякла и на какво прилича! Трябва да си луд, за да не направиш намеци на жена, която ти се появява в този вид. Гледай я какво си показва – гащите й се виждат“, застреля я Андрей Слабаков, докато Гери беше включена във видео връзка със студиото.

Отдалече си личеше, че моделката е бясна на думите на режисьора, но не спря да говори и да разказва собствената си версия за сучилото се с холивудския актьор.

„Със Стивън Сегал ме срещна житейският път през 2015 г., когато той си търсеше асистентка и аз се съгласих да му бъда такава по време на неговото европейско турне.

Той освен актьор е и музикант и то беше част от музикалната му кариера. След един от концертите той ме помоли да му направя масаж на ходилата. Аз помислих, че се шегува и може би трябва да си тръгна оттам, щом той настоява за такова нещо.

След няколко дни поиска да му масажирам раменете, а после поиска и лимфни възли, което аз категорично отказах. Физически не ме е насилвал по никакъв начин, но той знае, че съм популярна личност в България и при мен няма да мине номерът му току-така.

Но е имало момичета – негови асистентки, които бяха съгласни да му правят масажите и са оставали в стаята му.

Той беше недоволен от това, че аз не се съгласявам и поиска да му намеря нова асистентка. Стивън постоянно ме караше да му търся азиатки, защото били скромни и винаги съгласни с това, което ги моли“, продължи да разказва Дончева. Макар повечето зрители и нейни познати да са убедени, че тази история е зле скалъпен пиар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар