Люси Иларионов е безкрайно разочарован, повече с Шеф Манчев никога!

Люси Иларионов е безкрайно разочарован, повече с Шеф Манчев никога!
Гласувайте за статията

Люси Иларионов повече няма да се върне никога в „Черешката на тортата“!

Режисьорът Люси Иларионов остана много разочарован от предаването „Черешката на тортата“. Той взе участие в последния сезон, който в момента се излъчва по Нова ТВ, но това се превърна в ужасно за него преживяване.

Люси Иларионов

Люси Иларионов е разочарован от „Черешката на тортата“

Гримьорът Валентин Кулагин и плеймейтката Нора Недкова нажежиха до болка атмосферата във вечерта на Алфредо Торес, което не се понрави на останалите участници. Двамата пийнаха повече и се държаха много арогантно.

„Това определено не е моята компания. Пиха доста и се получи зле, затова мразя алкохола.“ – заключи Люси Иларионов.

Той останал толкова разочарован от всичко случило се, че се зарекъл повече да не приеме покана от Шеф Манчев. Режисьорът обичал да готви, но в „Черешката на тортата“ се набляга и на скандалното, което на него не му се харесало.

Тази вечер зрителите ще имат възможност да видят как се справя в кухнята именно Людмил Иларионов. Той ще бъде домакин и ще представи своите кулинарни умения.

Самият Валентин Кулагин обаче не съжалява и грам за това, което каза в снощния епизод. Той написа във Фейсбук още веднъж своето възмущение от представянето на Алфредо Торес, което му навлече немалко критики.

Най-голямата критика обаче дойде от твърдението му, че е истински ВИП. Малцина сами се определят като такива, но гримьорът го направи, макар малко хора да са чували за него.

Най-известната личност на масата беше Люси, който обаче надали се смята за ВИП. Той неведнъж е демонстрирал скромно поведение, с което си печели симпатизанти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар