Като кукувица: Мария сама на празника на влюбените! (Гаджето й врътна мръсен номер)

Като кукувица: Мария сама на празника на влюбените! (Гаджето й врътна мръсен номер)
Гласувайте за статията

Мария ще кукува сама на Свети Валентин

Мария ще остане сама на празника на влюбените. Миньончето на поп фолка няма да има мъж до себе си в най-светлия празник за месеца.

Мария

Мария сама за празника на влюбените

След като се раздели с Християн Гущеров, поп фолк дивата не спираше да се хвали с новите си гаджета. Докато бяха женени с пухкавия милионерски син той я водеше предимно по кръчми и скари при приятели.

Синът на бившия червен депутат Добромир Гущеров не обича много да пътешества и затова воаяжите им в странство се броят на пръсти.

След като се раздели с Гущеров, тя се похвали в социалната мрежа, че мистериозно гадже я заведе на почивка в лъскавия френски хотел „Риц”. Поп фолк изпълнителка не само се изфука с луксозната си ваканция в Париж, но заля социалната мрежа със снимки от култовия хотел и селфита от банята.

Певицата подробно запозна феновете си с отбрани ястия и изисканите вина, които опитвала. Показа им и торбите с дрешки и аксесоари, които напазарувала от френскиет бутици. Но не стана ясно кой е човекът, платил ваканцията й в Париж.

Последният мъж, с когото бе свързана след раздялата си с Християн Гущеров бе старозагорският бизнесмен Ангел Тенев. Той плати видеото към песента й „Червения картон”, което снима в Сицилия.

С днешна дата уговорката между двамата била да се виждат през почивните , а през седмицата Мария да си стои в столицата. А гаджето си оставало при семейството си. Тъй като празника на влюбените се пада в делничен ден, Мария оставала сама за 14-ти февруари.

Затова решила да запълни празнината с много работа. Тя приела участие в столична дискотека, където ще бъде в компанията на разгорещени влюбени.

След офиицалната раздяла с милионера Християн Гущеров Мария не можа да се установи при един мъж. Дори опита да се върне при бившия си, но той не я прие обратно. Милионерът не бе съгласен с начина й на живот-да обикаля кръчмите, да се разголва пред пияни мъже и да липсва често от къщи. Сега Мария има животът, който винаги е искала, но остава сама за Свети Валентитн.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар