Емануела изби рибата с разкрития за новото си гадже!(Ето какво призна)

Емануела изби рибата с разкрития за новото си гадже!(Ето какво призна)
Гласувайте за статията

Емануела за първи път разкри подробности за връзката си с Мартин Николов, известен като Елвиса

Емануела призна, че е лудо влюбена в него. Дори повече, отколкото той в нея.

Емануела

Емануела е лудо влюбена в новото си гадже

„В началото беше обратното”, в типичния си стил призна зеленооката поп фолк фурия.Певицата разказа, че с Мартин се познавали от около 17 години, още преди да стане известна. Засичали се по общи компании, но били само познати. Съвсем скоро открили, че помежду им прехвърчат искри и нещата се задълбочили.

„Не ми се бърка в работата, дори да не е съгласен с някои от моите решение”, реди влюбената жена достойнствата му. Сред тях било и чувството му за хумор, с което я омагьосал още повече. С него се чувствала истинска жена.

Заради Емануела Мартин Николов вече е разведен мъж. Той заряза жена си и двете си деца. Но вече е запознал изпълнителката с наследниците си.

Двамата все още не живеят заедно, но са неразделни. На този етап Емануела отрече да е бременна. Преди време поп фолк дивата заяви, че е готова да роди трето дете, стига да срещне подходящия мъж.

Колкото до тава дали се е помирила с бащата на втория си син-Димитър Динев-старши, певицата заяви:

„Какво значи помирение, след всичките тези неща, които са се случили?! Малко трудно може да се нарече по този начин, но се опитваме да имаме някакъв нормален тон пред детето. Синът ми е при мен, имаме споразумение и родителските права са мои. Той го взима, когато му е отредено и извън това още няколко пъти, но като че ли насилствено.

Оставила съм Мити сам да прецени във времето какво е направил баща му и дали иска да има контакт с него. Вече ми е досадно да говоря за Димитър, защото не ме интересува. Аз съм такъв човек, че когато продължа живота си напред, миналото все едно не се е случило. Даже ми е странно, че изобщо сме имали някакви отношения“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар