Бившо гадже на Криско го размаза: Скрънза, която не плаща дори сметката на жената в ресторанта! (скандални разкрития)

Бившо гадже на Криско го размаза: Скрънза, която не плаща дори сметката на жената в ресторанта! (скандални разкрития)
Гласувайте за статията

Бившото гадже на Криско го смаза с тези разкрития!

Кристиан Талев – Криско се води или по-скоро има претенциите за една от най-големите звезди у нас. А в същото време се скъпи да похарчи и стотинки за гаджетата, приятелите и дори близките си.

Криско

Криско се оказа страшна циция, не иска да харчи и стотинки по други хора

Това скандално разкритие направи неговата бивша приятелка, с която той е имал връзка преди да се хване с Ася Капчикова навремето. Момичето, пожелало анонимност (но Криско отлично знае коя е), разказа, че никога не е виждала подобна циция като него.

„Криско е най-стиснатият човек, когото познавам. Приказките, че е най-богатият ерген у нас, не са верни, защото голяма част от парите му отиват за съмнителни субстанции. В същото време се скъпи да плати сметката в ресторанта“, сподели девойката, която още е разочарована от разминаването на представите си за него и реалността.

Тя е категорична, че Кристиан Талев наистина разполага с пари, но не спирал да се хвали, че има кинти, защото не ги харчи. Винаги обаче, щом станело дума да отиде някъде на аванта, бил първа пушка.

„Колкото и да си му близък, никога няма да ти услужи с пари назаем. Дори и да става въпрос за дребна сума. Но когато някой ще черпи, Криско е първа кипра. Един единствен път ме заведе на почивка, като плати единствено билетите. А за всичко останало деляхме сметките до стотинка“, продължава да се възмущава екс изгората му.

Любопитно е дали рапърът продължава да бъде такава циция и към годеницата си Цвети. Последната обаче едва ли би го търпяла толкова време, камо ли да се съгласи да живее с него под един покрив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар