Масов бунт: Зрители бойкотират „Черешката на тортата“! (отвратени са от „изродите“ на екрана)

Масов бунт: Зрители бойкотират „Черешката на тортата“! (отвратени са от „изродите“ на екрана)
Гласувайте за статията

Зрители масово бойкотират „Черешката на тортата“!

„И това предаване ли трябваше да унищожат?! Само „Черешката на тортата“ беше останало що-годе нормално шоу с адекватни личности. А какво стана – изродите в него надминаха отрепките и на Биг Брадър. Повръщаме“, масово бълват побеснели зрители в социалните мрежи.

Черешката на тортата

Предаването „Черешката на тортата“ буквално отврати зрителите тази седмица

Едва ли е трудно да се досетим кого и защо визират с изказванията си. Разбира се, става дума за плеймейтката Нора Недкова и гримьора Валентин Кулагин. Двамата буквално отвратиха хиляди зрители, сред които и множество истински випове.

Кой знае защо Кулагин и Недкова се изживяват като ВИП. Разбира се, това си е тяхна работа, всеки може да се счита за каквото си поиска, дори и за Наполеон. Въпросът изобщо не стои на дневен ред за публиката обаче, която директно им сложи етикета „селяндури“.

„Оная и онзи дори не са истинският проблем. Маймуни и изроди много в тая държава. Проблемът е, че продуцентите на предаването са ги избрали. Проблемът е, че тези недоразумения си показват мутрите в национален ефир и то на най-гледаната телевизия. Това е проблемът. И виновен е този, който им е дал зелена светлина за това“, коментират в интернет форумите.

Припомняме обаче, че не само зрителите са погнусени от поведението и цялостното излъчване на Нора Недкова и Валентин Кулагин. Отношението си ясно показа самият шеф Манчев. А Люси Иларионов и Алфредо Торес откровено признаха, че са чувстват отвратително до тях двамата.

„Това не е моята компания. Смятах, че вината може би е на алкохола, но уви, не е така. Със или без алкохол, тези хора са това, което са. И точно това е ужасяващото“, коментира режисьорът Люси Иларионов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар