Джулиана Гани изрева: Предадоха ме жестоко, съсипана съм! (още подробности)

Джулиана Гани изрева: Предадоха ме жестоко, съсипана съм! (още подробности)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани не е на себе си след това, което й сервираха!

Джулиана Гани или Малката Джулка, както я нарекоха след участието й във Вип Брадър 2017, е съсипана. Това призна самата тя, след като не се появи на собствения си конкурс преди дни.

Джулиана Гани

Джулиана Гани не може да преглътне обидата и огорчението си от така наречените приятели

Става дума за конкурса „Мис Страст“, който тя измисли и организира. Причината е, че едни от най-добрите й приятели й забили нож в гърба. Предали я жестоко и то само час и половина преди старта на конкурса.

Оказа се, че това са модистите, които трябвало да облекат момичетата, претендентки за титлата. Те обаче случайно се сетили, че по същото време, но на друго място се провежда конкурсът Мис София. Били си камшика и хукнали натам.

„Разбрах го в последния момент като ми се обадиха. Бях направо съсипана и нямах сили, нямах нерви, само плачех. И не можех да отида на конкурса, за да ме разпитват всички какво ми е.

Много съм благодарна на мъжа ми Станимир, който ме замести и отиде на мястото. Само заради него и страхотната му организация, нещата преминаха повече от прекрасно“, сподели Джулиана Гани.

Малката Джулка изказа благодарности на приятелите си Александра Богданска, Даниел Петканов и Антон Стефанов, които също са били зад гърба й и са уважили събитието.

Не така обаче се случили нещата с Мегз, която за пореден път бойкотирала Джулиана Гани и не се появила на конкурса. Въпреки че уж била заявила, че ще отиде с удоволствие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар