Бомба: Катрин Вачева погва леля си в „Съдебен спор“! (онази излъгала, че красавицата й задигнала 10 бона – виж тук)

Бомба: Катрин Вачева погва леля си в „Съдебен спор“! (онази излъгала, че красавицата й задигнала 10 бона – виж тук)
Гласувайте за статията

Катрин Вачева признава, че е потресена и омерзена от поведението на леля си!

Моделката Катрин Вачева съвсем скоро ще може да бъде видяна отново в ефир. Този път обаче в предаването „Съдебен спор“, където ще се изправи лице в лице с леля си. При това родната си леля, от която са една кръв.

Катрин Вачева

Катрин Вачева не може да повярва, че собствената й леля е способна на всички тези неща

Причината за това е чутовен скандал между двете. Оказва се, че възрастната дама се опитва да рекетира Вачева и дори я е обвинила в кражба. Тя твърди, че моделката й задигнала 10 бона и златни пръстени.

Катрин Вачева обаче е категорична, че няма да остави неката така. Няма да позволи на никого да петни името й и да я изнудва, пък било то и собствената й кръв. На която дори помагала финансово и то многократно.

„И за благодарност тя започна да ме рекетира за пари, да ми пуска съобщения със заплахи, да ми звъни. Един постоянен тормоз в продължение на дни.

Започна да ми пише, че е ходила на ходжа, който й е казал, че аз съм човекът, взел парите й. След това най-безочливо ми написа, че ми е направила черна магия, от която съм щяла да потъна, демек да умра до три месеца, ако не й занеса една определена сума. Която до последно не уточняваше каква е.

Ще предоставя на медиите ни цялата ни кореспонденция по вайбър, която впоследствие тя изтри, аз обаче успях да запазя и предам на полицията“, твърди Катрин Вачева.

Тя е повече от бясна, защото лично помагала със средства и с каквото може, не само на леля си, но и на сина й. А, когато той прекалил и последния път отказала да му даде пари, онзи се разярил и започнал да рита и блъска по вратата й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар