Скандал: Валентин Кулагин изригна бесен! (виж какви ги надрънка след позора си в „Черешката на тортата“)

Скандал: Валентин Кулагин изригна бесен! (виж какви ги надрънка след позора си в „Черешката на тортата“)
3 (60%) 2 votes

Валентин Кулагин дори не направи опит да се извини за поведението си!

След огромния резил и простотия, с които гримьорът Валентин Кулагин и плеймейтката Нора Недкова заляха ефира в последните два дни, първият реши и да се оплаче. От преживяванията си в „Черешката на тортата“, чиито зрители лично той успя да отврати.

Валентин Кулагин

Гримьорът Валентин Кулагин има мнение за всичко и не спира да го демонстрира в мрежата

Вместо да се извини за неадекватното си поведение и да се засрами от гнева на зрителите, Кулагин тръгна в атака. Той нападна Алфредо Торес и изсипа куп негативи към представянето му във формата. Ето какво написа гримьорът в личния си профил в мрежата.

„Домакинът Алфредо прояви ИЗКЛЮЧИТЕЛНОТО НЕУВАЖЕНИЕ към всички нас и ни изкара януари месец, в най-студената зима на минусови температури. Да вечеряме на терасата на заведение, защото това било мястото, което му ОТПУСНАЛИ.

От това по-голямо неуважение към гостите може ли да има? ЗАЩО АЗ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖА ДОБРЕ С НЯКОЙ, КОЙТО НЕ ЗАЧЕТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ НАШИ ЧОВЕШКИ НУЖДИ?!?“. Аз съм бил цяла седмица на антибиотик ЗИНАТ заради него, за да мога да си изпълня договора. Приличам на зомби през цялото предаване

Само защото го е срам да ни покани в дома си и затова ние трябва да мръзнем по терасите на заведения?!? ДЪРЖА НИ НА МАСАТА, ВЪН НА СТУДА, ДА ГО ЧАКАМЕ 1 ЧАС ДА СИ ПРИГОТВЯ САЛАТИТЕ И ЯСТИЯТА, КОИТО НЕ БЕШЕ НАПРАВИЛ! Тотално незачитане на гостите. Дори не седна на масата“, написа Валентин Кулагин в социалната мрежа.

Интересно е с какво обаче ще оправдаят двамата с Нора Недкова поведението си снощи при Люси Иларионов. Или във всички предстоящи вечери, които се очертават грозно фиаско.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар