Блазе й: Гаджето на Гери Малкоданска я глези на Бали! (Виж в какъв лукс са отседнали)

Блазе й: Гаджето на Гери Малкоданска я глези на Бали! (Виж в какъв лукс са отседнали)
Гласувайте за статията

Гери Малкоданска се радва на невероятен Свети Валентин

Гери Малкоданска стегна багажа и отпраши на Бали. Синоптичката обаче са наслаждава на красотите на екзотичната дестинация в компанията с гаджето си Алекс Ковачев.

Гери Малкоданска се кефи с гаджето си на Бали

Още през лятото се заговори, че червенокоската и милионера, интериорен дизайнер са направили таен годеж. Той й предложил на поредната почивка в Италия.

Двамата са заедно повече от година и през това време богаташа успя сериозно да завърти главата на красавицата. Всеки месец той води своята любима в различни райски краища на света.

И сега, на островите, двойката се наслаждава на романтиката и любовта си. Гери Малкоданска и интериорния дизайнер са отседнали в един от най-скъпите хотели на остров Бали. Там една нощувка не пада под хилядарка.

Влюбените ще изкарат ваканция от десетина дни и според предварителните изчисления гаджето й ще се бръкне с повече от десет бона за тузарската отпуска.

Там годениците са на полупансион, като са им осигурени някакви храни и напитки. Ясно е, че синоптичката не може да си позволи такова разточителство със заплатата си от медията.

Българската Никол Кидман имаше три годишна връзка със сина на Ахмед Доган-Демир.

Според слуховете Демир Доган бил доста ревнив и не одобрявал кариерата на любимата си като модел. Но не това се оказа причина за раздялата им. Според запознати Демир Доган имал намерение да й предложи брак.

Но баща й не одобрявал връзката му с Гери Малкоданска. Почетният председател на ДПС искал наследника му да се ожени за момиче от турски произход.

Въпреки раздялата и другите си връзки Демир Доган още не успявал да забрави синоптичката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар